Dragseth

(Widjerfeerd faan Dragseth Duo)
Amrum.pngTekst üüb Öömrang


At Dragseth Duo, det san Manuel Knortz an Kalle Johannsen. Jo haa uun a 1980er juaren begand, folkmusiik tu maagin. Hör nööm haa's efter „Dragseths Gasthof“ uun Hüsem.

Leederhen as diar noch Jens Jesse tukimen, so dat's nü en trio san an Dragseth het. Jo spele aanj staken uun plaatschiisk an huuchschiisk, man uk ingelsk staken.

IarangenBewerke

DiskografiiBewerke

Dragseth DuoBewerke

  • 1987: Vundaag
  • 1988: Es ist ein Flüstern … (Dragseth Duo singt Storm)
  • 1991: Lichtjahre
  • 2004: Hiimstoun (mä Drones & Bellows)
  • 2006: The Promised Shore
  • 2008: Songs from the Porch (mä Backporch Stringband)
  • 2010: Soweit … – Songs 1990–2010

Dragseth (Trio)Bewerke

  • 2011: Stää un Stünn
  • 2017: Drift
  • 2017: Der Schimmelreiter (Hiarbuk, leesen faan Hans-Peter Bögel)

Luke uk diarBewerke